Галерия

Мръсните номера на терена по време на "Ел Класико" не са тайна за никого. Връхната точка достигна по времето на Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола, когато португалецът нажежаваше обстановката до краен предел.

От години двамата са далеч от Реал Мадрид и Барселона, но дербито между двата колоса е историческо и напрежение винаги има. Преди последния сблъсък помежду им, спечелен от столичани с 2:1 на "Ноу Камп", ударите под масата започнаха. Лео Меси изигра Кристиано Роналдо, като оцвети топка за боулинг в цветовете на футболно кълбо. При последвалият шут е ясно какво се случи. Марсело обаче отмъсти за своя приятел, палейки "фитила" на Златната топка на Меси.

Закачките са изобразени в поредната порция карикатури на художника на Goal.com Омар Момани. Той е нарисувал всички актуални теми във футболния свят – Уейн Руни отвлича Хари Кейн и Джейми Варди, за да си спечели място на Евро 2016, Пеп Гуардиола застава на вратата и пуска Мануел Нойер като полеви играч за ужас на Томас Мюлер и Франк Рибери, назначаването на Антонио Конте начело на Челси и как Джанлуиджи Буфон бяга с викове "Мама миа" от "Алианц Арена".

Вижте тук още забавни карикатури на Омар Момани:

Как Роналдо разцелува краката на Меси

Как Меси се изплези в лицето на Роналдо 

Цял свят се смее на Реал за резила в "Ел Класико"

Ревнивият Жозе се побърка от сватбата на Ева

Специалния "мъченик" Жозе

Защо Роналдо не обича Меси?

Ето подлата кражба на Педро

Как от клечко Роналдо стана плейбой?

Киелини и Евра дебнат Суарес от засада

Меси се учи: Кристиано е най-добрият

Меси обърна гръб на парите на Реал! Но Неймар?

Ето как Роналдо изрита съотборниците си на боклука

Как баварската машина прегази "старата госпожа"