Легендата на Челси Джон Тери е известен със своята най-голяма слабост - жените. Заради манията си по извънбрачни връзки някогашният английски капитан съсипа приятелството си с Уейн Бридж. След като се отдаде на секс с приятелката му...

През кревата на Тери минаха десетки златотърсачки, някои от които побързаха да се похвалят пред жадните за сензация английски таблоиди.

Преминалият в Астън Вила ветеран вече е към края на футболната си кариера, но продължава да се навърта покрай стегнати женски дупета, констатират зевзеци на Острова.

Поредната сексапилна жена в живота на Джон е Амбра Вайо, която поне официално изпълнява само ролята на фитнес инструктор. Специалистката по йога редовно изпотява бранителя, разтягайки го максимално.

Хубавата италианка е и балетен танцьор, като преподава в елитния бирмингамски кралски балет. Наскоро екскапитанът на Челси Джон Тери започна да се възползва от услугите на Вайо, за да поддържа тялото си  в добро физическо състояние заради честите контузии, които го преследват.

"Има наистина много ползи за футболистите, които упражняват йога. Тя дава сила на тялото. Те установяват прекрасен контрол, подобрявайки издръжливостта и концентрацията си", споделя секси Амбра пред "Сън".