Немският бранд Кройтерхоф, който българският пазар познава от 15 години с билковите мехлеми за облекчение на мускулни и ставни болки, има ново предложение – то е специално за почитателите на спорта и може да бъде полезно както на начинаещите, така и на професионалистите. 

Целта на новата линия Кройтерхоф Спорт е да направи спортните занимания по-ефективни и безопасни, а възстановяването след тях – бързо и приятно. Активните съставки, които ще осигурят този ефект, са интересна комбинация от доказани в традиционната медицина растителни екстракти и патентован комплекс с иконичните за фитнес индустрията креатин и кофеин. Прочетете повече за тях тук.

В серията ще намерите 3 продукта:

- Загряващ гел за високи постижения, който подпомага мускулите и ставите, като ги загрява и подготвя за физическо натоварване. Нанася се върху точките на напрежение, които често търпят травми – глезените, коленете, лактите, китките и кръста. Гелът попива бързо,  започва да действа след броени минути и намалява вероятността от контузия. Благодарение на практичния вграден масажор загряващият гел може да се използва навсякъде бързо и лесно - на футболното игрище, в парка преди сутрешния джогинг, в съблекалнята на фитнеса и т.н. 

- Охлаждащ гел, който ускорява възстановителния процес след спорт, като отпуска напрегнатите мускули, тушира болките в ставите и схващанията в гърба, кръста и крайниците. Вграденият масажор спомага за по-бързото проникване на активните съставки и дава допълнителен комфорт на претоварените части от тялото.

- Душ гел с ободряващо действие и аромат, който идеално почиства тялото, подхранва кожата и дарява допълнителна енергия. 

Ще откриете серията Kräuterhof Sport онлайн на www.bionat.bg и в аптечната мрежа.