Божидар Чорбаджийски и Симеон Славчев отвориха сърцата си предколедно като се включиха в благотворителния турнир "Team Petkov". 

Двамата дариха топки и тренировъчни пособия на едноименната школа, която от следващата година стартира безплатни тренировки за социално слаби деца, както и за малчугани от домове за деца без родителски грижи.

"Опитваме се да помогнем на децата. За едно дете е много важно да има условията да тренира и правилната методика, за да се развива и да бъде щастливо. Затова ние ще се опитаме да дадем всичко на тези деца", каза бранителят. 

През новата година Божидар Чорбаджийски се завръща на стадион "Българска армия". Защитникът игра под наем през есента за румънския гранд Стяуа. Сега целите пред него с ЦСКА са спечелване на Купата на България, а защо не и шампионска титла.

"Връщам се вкъщи. Винаги съм твърдял, че ЦСКА е мой дом и съм готов да помогна с каквото мога, ако ми се гласува доверие. Винаги съм казвал, че във футбола може да се случи всичко и мисля, че за отбор като ЦСКА е абсолютно постижима цел да догони и задмине първия в класирането Лудогорец", каза той.

Личните амбиции на Чорбаджийски са добро представяне с фланелката на ЦСКА през пролетта и нов трансфер в чужбина.