Още по темата

 

Бившият треньор и футбо­лист на Левски Добромир Же­чев заяви пред "Тема Спорт", че сините ги чака тежък мач в не­деля срещу Локомотив Плов­див. Легендата на столичани отчете като много добра но­вина завръщането на Паулиньо.

Той отбеляза, че натрупаните победи вдъхват самочувствие и настроение на играчите, ко­ето е от изключително значе­ние във футбола. Жечев доба­ви, че се надява добрата серия на отбора да продължи и за­напред.

"Левски го очаква никак нелек мач на "Лаута". Винаги в Плов­див запалянковците на Локомо­тив и Ботев са крайно настро­ени срещу софийските отбори. Предполагам, че ще бъде тежък мач за сините", заяви Жечев.

"В последния месец Левски доби самочувствие, а то във футбола е много важно. Публи­ката е зад отбора и треньора. След раздялата с Делио Роси фе­новете показаха подкрепата си, а това е водещо за Левски. Дава допълнителен стимул на играчите. Когато имаш опора­та и вярата от трибуните, имаш крила". 

"Хубава новина е, че Паулиньо вече е възстановен от контузията, която го из­мъчваше от началото на под­готовката. Двамата с Габриел Обертан са от изключителна важност за Левски, футболи­сти, които се отличават и съ­здават много неприятности за противниковите отбори. От­браната в момента е стабил­на, но може би в средата на те­рена се иска още малко подоб­рение", добави още той.

"Не мога да кажа нищо все още за новите попълнения. За­сега са загадка, дано да са клас­ни. Вярвам, че е свършена мно­го добра работа по време на паузата за националните от­бори и играчите са изпълнили това, което им е поставил Стоянович като задачи".

"В мо­мента има настроение в отбо­ра и това е много хубаво. Кога­то има добри резултати, се повдига самочувствието на футболистите и нещата вър­вят в правилната посока. Дано се продължи в същото русло", завърши Жечев.