Гриша Ганчев няма да се предаде и да остави ЦСКА с лека ръка. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Босът на "червените" останал бесен от съдийството на Волен Чинков по време на загубата с 0:1 от Славия и заявил пред тартора на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца: "Гаврят се с нас! Безсилен съм, по-добре след нова година да дойде някой влиятелен човек, който да може да се пребори с мафията във футбола".

Според Майкъла обаче Ганчев е казал това под въздействието на емоциите и е сигурен, че едно поражение няма да откажа собственика на клуба. "Не вярвам да си тръгне. Няма лесно да се предаде, въпреки че е наясно с игрите в българския футбол", добави Илиев.

Относно съдийството на Волен Чинков, Майкъла е на мнение, че реферът е можел да отсъди една дузпа за ЦСКА, която също не е 100%-ва. "По-скоро беше 70-30%, но реферът не ни е виновен за изпуснатите положения. Бог вчера беше с вратаря на Славия Антонис Стериакис. Даже и евентуална дузпа можеше да спаси. Мачът беше копие на финала за Купата на България", заяви бившият шеф на "армейците".

За самия двубой той похвали играта на ЦСКА през първото полувреме, но добави, че след почивката "червените" са се подвели по стила на Славия и няма как да вкарат гол само с центрирания. "Според мен можеше да се избере по-оптимален състав, но това е мое мнение. Има си треньор, спортно-техническо ръководство, които знаят най-добре. Загубата ще стимулира ЦСКА и ще си го изкараме на Лудогорец", завърши Илиев.

"Червените" приемат разградчани в четвъртък на "Българска армия". Преди сблъсъка шампионите имат 6 точки преднина на върха пред "армейците", които ще гонят задължителна победа.