ЛИВЪРПУЛ
Защитният подход е правилен, атаката също, а полузащитата изглежда солидна и опитна. Те са отбор, който е запазил нивото от миналата година, и са готови пак да се борят за титлата. Мисля, че те имат шампионски отбор и играят на нивото, с което могат да завършат първи. Дори срещу Бърнли, когато не бяха брилянтни в първите 20 минути, успяха да стигнат до първи и след това втори гол. 

МАН СИТИ
Травмата на Аймерик Лапорт е голям проблем за Сити. Преди няколко седмици казах, че се мъча да разбера защо Сити не привлече Хари Магуайър, когато Венсан Компани напусна клуба. Мислех, че именно Компани им спечели лигата в последните 10 мача от миналия сезон, когато игра винаги. Мисля, че негово отсъствие от гледна точка на лидерство сега ще струва точки на Сити. Лапорт можеше да го смени, но се контузи. Това е голям проблем за Пеп Гуардиола в центъра на отбраната. 

АРСЕНАЛ
Мисля, че имаха добри моменти в тяхната игра дори при загубата от Ливърпул. Има основа, върху която да надграждат. Но пък говорихме за вратаря, за грешките на Берд Лено. Не му вярвам съвсем. Не мисля, че той изобщо е близо до класата на другите най-добри вратари, които имаме във Висшата лига. Освен това Емери трябва да намери подходящ централен защитник, който да води защитата на артилеристите.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Когато имате млад отбор като този на Манчестър Юнайтед - събрани са много играчи, които се развиват и се опитват да се усъвършенстват. Смятаме, че те ще започнат с добрите резултати, когато са окей с представянето си чисто игрово. Справиха се добре срещу Саутхемптън, но просто нямат онзи ключов елемент, който да им позволи да спечелят. Има разочаровани фенове на Юнайтед заради мястото, което заемаше клубът при Фъргюсън. Все още публиката помни големите успехи при сър Алекс, но пък вече са минали шест или седем години. Изглежда, че сега стилът е правилен. Но все още има много дълъг път и той ще бъде неравен.

ТОТНЪМ
Равенството с Арсенал беше голям момент за шпорите. В началото на мача имаше елемент на напрежение в Тотнъм по отношение на Маурисио Почетино. Имаше и предположения, че атмосферата в съблекалнята не е съвсем такава, каквато трябва да бъде. Особено на фона на факта, че в последните три или четири години видяхме най-съвършената хармония между мениджър и играчи. Според мен това вече го няма, защото някои играчи искат да напуснат и просто чакат края на своите договори. Въпреки всичко Тотнъм издържа на напрежението през второто полувреме и си тръгна с точка, която е много ценна. Говори се, че шпорите вървят надолу, но все още не бих заложил, че Арсенал ще завърши пред тях. Просто Почетино все още има отличен отбор.

ЧЕЛСИ
Франк Лампард и Челси са в положението на Юнайтед. Виждаме го да се опитва да промени машината, която бе Челси през последните 15 години. Винаги сте гледали тима и сте мислили, че те знаят какво правят. Те бяха опитни, мъдри и зрели. Сега вече отборът е различен, има по-малко опит. С това идват повечето грешки и някои лоши резултати. Лампард е млад мениджър, но сега трябва да му дадат нужното време, за да намери ритъма в отбора.

Гари Невил, SKY SPORTS