Треньорът на Арда (Кърджали) Елин Топузаков заяви, че не е бил удобен на ръководството на Левски, тъй като не се е съобразявал с мениджърски интереси.

“Не съм си тръгнал обиден от Левски. Каквото имам, съм го казал на шефовете, които бяха на “Герена” по това време. Докато бях начело на отбора, се стараех да работя единствено и само за доброто на клуба. И в момента има хора в Левски, които много добре знаят това".

"Бях обаче малко неудобен, защото не се влияех от мениджърите. Може би и затова привлякохме само трима души през зимата. Но това, предполагам, не се случва само в Левски, но и в Лудогорец и ЦСКА също”, коментира пред Спортал Топузаков.  

Той коментира и настоящето състояние на "сините": “В клуба започна ерата на Делио Роси. Имаше затягане на дисциплината и защитния вал. Тимът не бе толкова атрактивен, играеше прагматично и печелеше минимално двубоите си. Загуби от Лудогорец и спечели точка срещу ЦСКА. Разликата обаче не е голяма".

"Предстои пауза. Отборите ще се подготвят. Ще има входящи и изходящи трансфери. След това идват и плейофите напролет. Всичко може да се случи. Левски все още е в борбата за титлата и точките го показват.”