Част от крайните ултраси на Левски са бесни от трагичното представяне на "сините" в последните мачове. Както е известно, преди паузата на първенството Левски падна с 0:1 от ЦСКА във "Вечното дерби", а снощи "сините" бяха пометени от Берое насред "Герена".

Привържениците дори заподозряха, че футболистите бойкотират треньора Делио Роси и заради това не дават всичко от себе си на терена.

Феновете на "сините" заплашиха с крайни мерки играчите, ако не променят отношението си. На фен страницата във Фейсбук бе публикувано гневно съобщение.

Публикуваме изявлението без редакторска намеса. Предупреждаваме, че са използвани и някои вулгарни думи.

“Тези футболистчета еб*ват ли се нещо с нас, подпи*косват ли се, друг проблем ли има - няма как да знаем, но ако не се стегнат възможно най-скоро ще трябва да се вземат крайни мерки! Колко точки вече загубихме заради изпуснати дузпи, фрапантни пропуски или вратарски грешки!?

Футболистчетата трябва да знаят, че Делио Роси има пълна подкрепа ПОНЕ до края на реванша за купата, но на някои от тях може да им се стъжни далеч по-рано ако нарочно бойкотират в опит да го изгонят!

ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!”