Треньорът на Левски Делио Роси заяви след победата с 2:0 над Верeя в София в мача от 31-ия кръг на Първа професионална футболна лига, че "сините" са заслужили трите точки.

"По-особен мач, защото се игра без публика. Това е нещо съвсем различно и неминуемо влияе и върху мотивацията на футболистите. На терена се видя, че сме по-добрия отбор. През първото полувреме можеше да вкараме повече голове, но реализирахме само един", каза Роси.

"Създадохме доста положения, но при преднина от един гол всичко може да се случи и затова беше важно да вкараме втори. Най-важното е да се стига до вратата, но там трябва да има повече желание, повече хъс, повече сила и точност. При 2:0 като че ли малко нещата се поуспокоиха. Това не трябва да бъде нашето поведение, но все пак беше и доста топло."

"Трябва отбележим, че днес пуснахме двама футболисти от детско-юношеската школа. Сега ни очаква най-важната част от сезона. Предстои реванш срещу ЦСКА, остават още няколко дни до него, но ще бъде най-голямата грешка, ако си мислим, че с аванс от 2:0 сме решили мача. Трябва да сме настроени все едно срещата започва от 0:0".