Левски ще се изправи срещу европейски гранд вместо Бока Хуниорс по случай 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.

Аржентинският клуб отказа участие на срещата на 19 август в София, тъй като трябва да се подготвя за Копа Либертадорес. Именно заради това латиносите няма да се изправят и срещу Барселона на "Камп Ноу" в традиционния за каталунците мач за трофея "Жуан Гампер".

Но вместо с Бока, "сините" ще играят срещу европейски гранд, обявиха пред "Дневик" от фирмата "Моко сълюшънс", която организира шоуто. "Очакваме съвсем скоро Бока Хуниорс да обяви официално промените в програмата си. Вместо тях обаче в София ще дойде европейски гранд, който е в топ 5 на континента", заявиха от маркетинговата агенция.

За момента датата, часът и мястото на мача остава непроменени. 19 август, 19.43 часа, "Герена". Промяната обаче може да наложи и смяна на датата, но това ще бъде обявено допълнително. Вече закупените билети ще важат за новия шоу мач, заради което пропуските остават в продажба. Цената им е от 9.57 до 194.30 лева.