Треньорът на Левски Славиша Стоянович започна да опитва различни варианти за игра, с които да изненада колегата си Сашо Ангелов в битката с Ботев (Bp).

 

Както е известно той няма да може да разчита на Нашименто, Горанов, Паулиньо и Найденов, които намалява опциите за някои постове, пише „Меридиан мач“. От сряда насам Стоянович се зае да изпълни думите си и върти играчите на различни постове, за да види как всеки един от тях би се справил в непривична роля от тази, която е имал до сега.

Предшественикът му Делио Роси не обичаше да рискува, въпреки че често цяла седмица готвеше един състав за мача, но в крайна сметка правеше една или две промени в последния момент, за да изненада най-вече себе си. Освен това играта, която налагаше бе до болка позната за всички съперници.

Славиша Стоянович е успял да върне и настроението в съблекалнята, похвалиха се от „Герена“.

„Нещата са коренно различни от тези, които бяха преди седмица, когато цареше тягостно настроение“, обявиха запознати с кухнята в Левски.

Словенецът засега печели играчите и с по-интензивните занимания, които провежда, след като им бяха писнали прекъсванията и монотонните обяснения на Делио Роси. Очаква се днес Стоянович все пак да избере окончателно 11-те, които ще започнат на „Огоста“.