Разговорите между Левски и Габриел Обертан за нов договор на голямата звезда на тима не вървят гладко. За момента те са зациклили, като има разминавания в исканите и предлагани финансови параметри около евентуалния нов контракт на французина, твърди "Котаспорт". 

Бързакът е пожелал по-висока сума от тази, която на този етап са му предложили от „Герена“, която от своя страна е сериозно увеличена в сравнение с настоящото му възнаграждение.

Една от причините за по-високите финансови претенции на Обертан се казва Касъмпаша. Турците имат сериозен интерес към бившия футболист на Манчестър Юнайтед и могат да му предложат изключително солидна заплата, ако премине в техните редици.

Както е известно, договорът на Обертан с Левски изтича през лятото на 2019 г. Това означава, че от Нова година той може да преговаря с всеки един клуб, който го пожелае.

Ръководството на Левски обаче не е казало последната си дума. Шефовете държат на всяка цена да задържат Обертан, около който да се гради отборът. Така, те може да удовлетворят финансовите претенции на играча и в най-скоро време да има радостни новини за „сините“ фенове.