Треньорът на Левски Славиша Стоянович остана недоволен, въпреки победата на "сините" с 2:1 над Етър в мач от 19-ия кръг на Първа лига. 

"Най-важното са трите точки. Но да не се лъжем, че сме играли добре, защото не е така. Беше трудна седмица. Честитя на играчите, но можем да играем много по-добре. Важни са трите точки, но не може така. Ситуацията беше много трудна.

Преди два дни имахме мач и загубихме точки. Положително е, че имахме желание. След края на полусезона трябва да решим какво ще правим. Не разбирам определени ситуации.

Но не мога да разбера как всеки шут към нашата врата става гол. Трябва да работим. Да сме зрели хора и да знаем как се печели такъв мач. Имам желание да видя още веднъж гола на Етър. После намерихме сили да вкараме два гола, но не трябва да бягаме от проблемите. Радвам се, че Буш отбеляза.

Вижда се, че Костов е уморен, защото почти всеки мач играе по 90 минути. Костов и Буш са добър вариант, защото играят добре и във фаза атака, и във фаза защита.

Когато дойдох, казах, че Левски разполага с юноши, които имат необходимия потенциал. Трябва да се върви крачка по крачка. Имат потенциал, те са нашето бъдеще", каза Стоянович.