Станислав Костов може да остане на резервната скамейка на сините за последния мач за календарната година с Берое, пише "Тема спорт". Голмайсторът на Левски се контузи на миналата среща с Етър и от щаба на тима не искат да рискуват, за да не се получат усложнения. 

Нападателят изигра много на брой мачове досега и има нужда от почивка, въпреки че води битка с Клаудиу Кешеру за индивидуалния приз при голмайсторите. Костов има 16 попадения, а нападателя на Лудогорец е с 15. А месечното заплащане е в пъти в полза на румънеца, но това е друга тема. 

Това означава, че в стартовия състав на Славиша Стоянович ще попадне сънародникът на Кешеру - Серджиу Буш. Деветката на Левски вкара първия си гол за сезона едва миналия кръг във вратата на Етър. 

При добро представяне срещу Берое Буш може да отложи раздялата си с клуба, която е насрочена за зимната пауза. Левски на всяка цена ще търси класен нападател от чужбина и от сегашните тарани трябва да остане само Станислав Костов.

За мача с Берое помилван ще бъде Белмонт. Славиша Стоянович харесва играта на французина, но за двубоя с Етър го наказа с изваждане дори от групата заради невъздържана проява. 

Белмонт чупил стойки на треньора, когато бе изваден от игра предишната среща със Септември. Очаква се полузащитникът отново да е в стартовия състав. На вратата в Стара Загора ще е Мартин Полачек. Това може да бъде последен мач на стража за Левски. 

След привличането на Николай Михайлов при сините Божидар Митрев и Полачек стават скъпи и излишни. За резерва вероятно ще бъде оставен Николай Кръстев. А не е изключено и сините да освободят и него и да привлекат още един вратар освен Михайлов.