Бившата звезда на Левски Габриел Обертан вече официално е футболист на турския слабак Ерзурумспор. Обертан най-накрая се е разбрал за личните си условия с турците и е подписал договора си.

Французинът до последно е държал на финансовите си изисквания и в крайна сметка шефовете на Ерзурумспор са клекнали. Както е известно, Gol.bg първи написа още през ноември, че заплатата на Габриел в Левски е 45 хиляди евро на месец и тимът ще го продаде през зимата, което в крайна сметка и стана.

Преговорите между Обертан и турците са били много интензивни и са текли в продължение на последните 48 часа. Днес на обяд бившият играч на Манчестър Юнайтед и Нюкасъл е минал и медицинските прегледи, като остава само да позира официално пред сайта на новия си клуб с екипа, който си е избрал и да бъде представен пред медиите.

Според информациите, контрактът на офанзивния футболист ще бъде за следващите две години и половина. Той си е избрал малко нетрадиционния номер 4 за играч на неговата позиция на терена. Очаква се представянето му да е днес следобед.