Левски е на път да осъществи сериозен трансфер в близките часове, след като се разбра, че Мартин Райнов от Берое може да акостира на "Герена".

Новината потвърди лично спортният директор на Берое Валентин Грудев. Той призна, че двата отбора са в напреднали преговори и Райнов може през пролетта да рита за "сините".

"Няма да има други изходящи трансфери, единствен може да ни напусне Мартин Райнов, ако нещата с Левски се получат. Други няма да си тръгват", заяви по темата Грудев.

Националът има договор с Берое до края на сезона. В контракта му обаче има клауза за откупната му цена. Тя е 200 000 евро. Именно толкова искат от Левски шефовете на Берое, независимо от факта, че след шест месеца ще го изпуснат без пари. Явно обаче старозагорци ще клекнат на двойно по-малко и Райнов ще заиграе на "Герена".

До този момент Левски има само едно сигурно попълнение през зимата и това е Николай Михайлов, който ще пази на родния си клуб. "Сините" искат в състава си още Валери Божинов, Галин Иванов, Живко Миланов, Иван Бандаловски и Кристиан Димитров. Част от тези имена трябва да дадат до дни отговор на Павел Колев дали искат да ритат за Левски.