Още по темата

 

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви ден преди първия мач на тима от пролетния дял в Първа лига, че целта пред отбора е титлата.

"Апетитите на Левски в първенството винаги са били големи. Отборът няма друга цел освен да стане шампион! Моментното състояние и позицията му в класирането на практиката не се обсъждат нито в съблекалнята, нито в левскарската общност по простата причина, че клубът има други приоритети", коментира Колев пред bTV.

В неделя Левски приема Локомотив. През зимната пауза в тима настъпиха сериозни промени. Георги Дерменджиев замени Славиша Стоянович като треньор, а бизнесменът Васил Божков заяви, че ще помогне за оздравяването на клуба.

Колев допълни, че "синята" общност трябва да бъде оптимист за предстоящото на 6 март Общо събрание на тима, на което големите промени трябва да станат факт и документално.

"Нека да изчакаме общото събрание. Предполагам, че поводи за оптимизъм ще има сред хората, които обичат Левски и съм убеден, че клубът ще тръгне по нов път и ще се намира в много по-добро състояние в края на този сезон", каза той.