Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели след победата на “сините” с 1:0 над Черно море, че доволен от резултата, но не и от играта на 26-кратните шампиони.

"Не съм доволен от мача, доволен съм от резултата. За нас е важно, че спечелихме трите точки. Колкото по-бързо забравим този мач, толкова по-добре. Това бяха 90 минути битка.

Беше необходим характер, мъжество, което момчетата показаха, че имат. До края на сезона ще е така. Такова е решението на ръководството, повече млади футболисти, които тренират с отбора, да получават повече игрови минути.

С нито един от тримата футболисти не съм водил разговори за пари. Проведохме мъжки разговор с Яблонски и Цветкович, но с тях и Кабрал се разбрахме, че Левски ще тръгне по нов път, ще търси нови футболисти.

Много се надявам да ги има тези 10 милиона, но не съм запознат. Силно се съмнявам, че ще се случи. Има други приоритети пред Левски. Джовани Бекали е приятел на Васил Божков.

Имахме доста разговори. Богдан Патрашку е човек, който познава българския футбол. Беше предложен като вариант. Разговарях с него и разбрах, че имаме сходни виждания", каза Колeв.