Джовани Бекали призна, че Левски може да привлече италианския плеймейкър на Ботошани Диего Фабрини. През този сезон бившият на­ционал на Скуадра адзура има 25 мача в румънския елит, ка­то в тях е отбелязал 5 гола. Тимът му пък заема трето място във втората осмица на шампионата.

"Аз го харесвам много. Той е в Ботошани, ще стане сво­боден агент с края на сезона и няма да струва нищо. Мо­же да го вземем за една година и да му се плащат по 12 хи­ляди евро на месец, като в договора да има клауза за удължаване с още два сезона, в които да взима по 15 хиля­ди евро. Ако не вървят неща­та с него - казвате си "чао" след първата година. А не да го държиш 4 сезона и да го ча­каш да заиграе. Ако се докаже - продължава при по-добри условия и всички са доволни. Но много зависи кой ще ста­не треньор на Левски, за да се види дали той ще го харе­са", заяви Бекали пред "Тема Спорт" за това дали може да се стигне до трансфер на хал­фа на "Герена".

Диего вече е наблюдаван няколко пъти от хора на Лев­ски.

Интерес към Фабрини има и от Динамо Букурещ. Сини­те пък следят нападателя на тима от румънската столи­ца - италианеца Матиа Монтини. Освен това Левски е близо до подпис с 25-годишния малийски национал Ибрахима Тандиа. Той е играч на друг тим от северната ни съ­седка - Сепси. В 31 мача този сезон Тандиа е отбелязал 10 гола. Футболистът става свободен агент след края на кампанията.