Георги Тодоров ще направи три промени в състава на Левски за мача срещу Лудогорец в Разград, разкри самият той на пресконференция преди мача. На пейката най-вероятно ще седнат Иван Горанов и Хали Тиам, които имат натрупани жълти картони, както и още един контузен футболист. Такива има двама от тренировките през седмицата, но временният треньор на "сините" не пожела да обяви техните имена.

"Състоянието на футболистите е добро, но при някои има леки проблеми и ще се наложи да правим промени за мача с Лудогорец. Не са кой знае какви проблемите. През седмицата двама човека получиха леки контузии, имаме и натрупани картони. Ще видите утре кои са двамата с травмите. Надявам се да не си изкарваме глупави картони, за да ме улеснят. Това е проблем, защото е свързано с основни футболисти", заяви той.

Относно назначаването на Петър Хубчев за треньор, Тодоров каза: "Искам да му честитя и да му пожелая успех от сърце. С него сме приятели от много години. Досега не съм прочел негово изявление, че ще освободи някои от футболистите. Мисля, че новината се прие нормално, защото футболистите ни тренират добре. Трябва да покажат самочувствие срещу Лудогорец и да играят на максимума, за да може Хубчев да си направи изводи".

"Това е решение на ръководството. Ние наистина сме много добри приятели и смятам, че такъв човек е нужен на Левски. Надявам се и резултатите да са добри".

"Ние ще излезем с настройката за победа. Промяната е свързана само с трима души и се надявам да няма нови контузии и картони. Следващият мач е само след три дни и трябва да го изиграем на ниво. Знаете какво означава той за Левски", продължи треньорът на "сините".

"Лудогорец дълги години бяха хегемон и играеха добър футбол, но за тяхно съжаление през този сезон това не е така. Ние ще се опитаме да изиграем добър мач и ще търсим победата", завърши той.