Халфът на Септември Асен Чандъров се доближава до трансфер в Левски, пише "Тема спорт". Преминаването му на “Герена” се улесни и от факта, че тимът му изпадна от елита, след като загуби баража с третия от Втора лига Арда.

20-годишният младежки национал остави добър сезон зад гърба си. Той взе участие в 33 шампионатни срещи, в които вкара 4 гола и направи 4 асистенции. Общо за тима в елита Чандъров има 42 мача. Освен това той е носил и екипа на Ботев (Пловдив) в Първа лига - 5 срещи през сезон 2016/17. Асен е играл също така и за Пири (Разлог).

За Левски са спрягани още двама младоци от Септември. Това са фланговите нападатели Здравко Димитров и Георги Русев.

От “Герена” не са се отказали и от идеята за привличането на защитника на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров. Негов трансфер трябва да бъде реализиран след евроквалификациите на националния отбор с Чехия и косово, тъй като той е един от избраниците на Красимир Балъков.

Левски работи усилено и по финализирането на няколко сделки с чуждестранни футболисти, които са гледани, проверени и одобрени от новото ръководство, начело с Петър Хубчев. Той сподели, че иска поне трима класни попълнения от чужбина. 

Сред набелязаните е бившият румънски национал Денис Алибек. 28-годишният нападател е собственост на Астра (Гюргево), но вече обяви, че иска да напусне клуба.