Бившият изпълнителен директор Красимир Иванов разкри пред Канал 3,че е оставил клуба в по-добро състояние от завареното от него.

Изказването му дойде по подов думите на наследника му Павел Колев през зимата. Тогава той заяви, че дълговете на "сините" са над 30 милиона лева.

"Смятам, че темата с финансовото състояние на Левски остаря. Нека новото ръководство на клуба говори по темата. Аз се чувствам част от миналото на Левски и ще е проява на лош вкус да се връщаме на тези въпроси и не смятам да ги дискутирам", заяви Иванов. 
 
"Това е част от играта, клубът има нов собственик, ново ръководство. Те имат правото да говорят и да защитават претенциите на клуба по начина, по който смятат, че е правилно. От моя страна дори с мълчанието ми имат подкрепа по този въпрос." 
 
"Няма смисъл да се дискутира, клубът е приел финансови отчети, те са гласувани от Общото събрание и това са неща, които са исторически известни", коментира бившият директор и говори дали са плащани задължения към НАП по негово време. 
 
"Погасявани са задължения към НАП, не искам да водя задочни спорове с Павел Колев по тази тема. Аз съм разговарял с него, наясно съм с нещата, които новото ръководство иска да направи и те имат правото да кажат всичко. Очевидно вече доста неща са се случили по темата", добави Иванов.