Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че мърсисайдци ще продължават да практикуват красив футбол и без напусналия в посока Барселона Филипе Коутиньо.

"Ако има човек, който би трябвало да е гневен и много разочарован от този трансфер, това би трябвало да бъде именно мениджърът. Аз обаче не съм ядосан, защото опитахме всичко, за да го убедим да остане", коментира Клопо.

"Да играе в Барса беше негова мечта и е истина, че той би напуснал само заради каталунците. Ние се борихме до последно и опитахме всичко. Знаех, че с отварянето на зимния трансферен прозорец всичко това ще започне отново и ще ни бъде много трудно. Филипе се справи фантастично през първата половина от сезона, въпреки всичко, което се случи през лятото."

"Дали сега ще привлечем играч на неговото място? Това решение ще трябва да бъде най-правилното. Не трябва да го заместваме. Все още имам 11 играчи. Ние играем фантастичен футбол и без Коутиньо. Не искам да звучи неуважително, защото наистина го харесвам много."

"Няма да коментирам Наби Кейта, защото в момента той е играч на РБ Лайпциг. Ще бъде наш през лятото. Това е", завърши Юрген по повод слуховете, че Ливърпул е готов да плати между 15 и 20 милиона евро, за да вземе гвинейската си покупка още сега.