Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри възхищението си от драматичната победа с 3:2 над ПСЖ в първи мач от група "С" на Шампионска лига. Германският спец засипа със суперлативи мърсисайдци, които изтръгнаха успеха с гол в 93-ата минута на Роберто Фирмино.

"Това беше великолепно! Играхме смело и много страстно. Не давахме възможност на съперника да ни надтича и бяхме много добри в защита. Беше страхотно! Но днес не сме научили нещо, което до момента не сме знаели. Не бива да се играе на 95 процента срещу Пари Сен Жермен. Победата мижеш да я спечелиш само ако играеш на максимума. Но да се справиш едновременно и с Неймар, и с Ди Мария- това е трудна задача, но да си кажа сега, не помня да са имали много голови моменти. Още веднъж повтарям, че се отбранявахме добре.

"Когато слушаш, че Ливърпул ще играе с ПСЖ, вече не си мислиш, че Ливърпул няма никакъв шанс. Две-три години назад беше съвсем различно, хвали сам работата си германският специалист. Просто днес момчетата се справиха по най-добрия начин с плана за игра. Стъридж изигра отличен мач, действително отличен. Борихме се здраво и аз обичам такова поведение, но също така и играхме футбол по най-добрия начин. Ние сега сме наистина по-уверени в себе си, отколкото в миналото. В полузащитата играхме така, както не сме играли от миналия сезон и аз още един път казвам, че представянето ни беше брилянтно", завърши Клоп.