Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че Висшата лига на Англия става все по-вълнуваща. Отборът му вече сдаде лидерската позиция и тя е заемана от Манчестър Сити, но "червените" са с мач по-малко от "гражданите".

Пред тима предстои двубой срещу Борнемут, който отборът на германския специалист ще се опита да спечели на всяка цена и да се върне на победния път, след като врътна разочароващи равенства срещу Лестър и Уест Хям.

"Очевидно е, че битката за титлата и като цяло Висшата лига става все по-интересна", обяви германският специалист на пресконференцията преди мача.

"Това беше нещо разбираемо още от самото начало. Не мисля, че някой си е мислил, че ще имаме 12 точки аванс на върха. Това няма как да стане. На всички е ясно, че борбата за титлата ще бъде ожесточена и до самия край".

"Добрата новина е, че все още имаме шанс да оглавим еднолично класирането. Имаме мач по-малко от Манчестър Сити. Единственият ни шанс, ако искаме със сигурност да бъдем шампиони в края на сезона, е да спечелим всичките оставащи срещи".

"Очаква ни много труден тест срещу Борнемут. Това е един изключително добър отбор. Знаете какво направиха с Челси преди няколко дни. Определено ще ни бъде трудно", каза още мениджърът на Ливърпул.