Джеймс Милнър е уверен, че Ливърпул може да отстрани Барселона на полуфиналите на Шампионската лига, ако мърсисайдците покажат стила, който им спечели много мачове в Англия и на международната сцена през последните две години.


Ливърпул е първи във Висшата лига, надви Порто с лекота на четвъртфиналите в най-престижния клубен турнир, а на 1-и и 7-и май ще се изправи в две битки срещу каталунците.

"Можем да победим Барса, но ще бъде много трудно. Те са силен отбор и гостуването там е тежко, но в същото време не мисля, че са срещали много отбори, които играят като нас. Гостувал съм там два пъти в елиминациите със Сити и не си тръгнах с желания резултат, но се надявам с третия мач да имам късмет", каза халфът на мърсисайдците.

Участвайте в играта ни с прогнози в Шампионска лига и печелете награди!

"Барса е страхотен отбор и има невероятни футболисти. "Камп Ноу" пък е фантастичен стадион, на който се получава прекрасна атмосфера. Ще бъде трудно, но ако покажем на какво сме способни, за тях също няма да бъде лесно", добави Милнър.

"Ще играем със самочувствие, защото през последните два сезона елиминирахме много отбори в Шампионската лига. Сигурен съм, че през тази година вече се вижда ясно колко опит натрупахме. Ще играем за втори пореден път на полуфиналите и знаем много добре как да постигнем добър резултат", завърши той.