Още по темата

 

Бившият национал Димитър Бербатов се възхищава на атакуващото дуо на Арсенал – Александър Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг.

Нападателите на "артилеристите" ще се опитат да повлияят на развитието на днешната среща от третия кръг на Висшата лига между лондончани и Ливърпул на "Анфийлд". Мачът е от 19.30 часа.

“Мачът е първият срещу втория, ще бъде страхотен двубой. Ужасно харесвам Обамеянг и Лаказет, харесва ми да ги гледам как играят, тяхното партньорство е впечатляващо”, сподели Бербатов, който коментира за сайта на букмейкърска компания.

Начинът, по който играят заедно и головете, които реализират, тяхната бързина и острота са невероятни. Същото се случва и с атакуващите играчи на Ливърпул като цяло.

Бих искал да бъде голова фиеста, но вероятно ще става дума за много тактически решения, взети по време на мача как да успеят да се спрат едни-други, в крайна сметка става дума за битка за трите точки.

Ако падне ранен гол може би ще се получи отворен мач, но ако не падне такова попадението, може би ще става дума за няколко тактически промени и ще се касае до това кой ще допусне пръв грешка”, каза още Бербатов.