Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е изключително приятен човек и е обичан от играчите си, но понякога изпуска своите нерви и го удря на... псувни.

Това разкри бившият съотборник и колега на Клопо в Майнц Щефан Кюнерт, който е треньор на вратарите, когато Юрген води скромния германски клуб.

"Имах специална връзка с Клоп, защото бяхме съотборници преди това. Никой не може да достигне нивото на емоциите му", коментира Кюнерт пред SPOX.

"Той можеше да води телевизионно шоу и дори нямаше защо да се подготвя за това. Идва му отвътре. Виждате положителните отношения, които има с футболистите си."

"Дори 20-ият човек в борбата за титулярно място в отбора му е готов и няма да чуете лоша дума за Юрген. Голямата му сила е да работи с хората, да се разбира с тях."

"Помня една случка, когато с него щяхме да ходим на един традиционен фестивал в региона, в който бяхме. Имахме почивен ден на лагера, взехме велосипедите и въртяхме цяла вечност сред нищото. Вече почти се беше стъмнило и ние най-после стигнахме."

"На входа на селцето имаше знак, на който пишеше, че фестивалът се отлага за седмица по-късно. Нямам представа как се беше случило, но аз допуснах грешка. Трябваше да въртим педалите през целия път на обратно и Клоп ме псуваше през цялото време. Отнесох доста псувни, но си го заслужих", допълни Кюнерт.