Шампионите от Лудогорец заминаха за реванша от първия кръг на Шампионската лига с чартър за Белфаст. Орлите победиха със 7:0 Крусейдърс и отиват за протоколен реванш. На самолета не се качиха Клаудиу Кешерю и Густаво Кампаняро.

Кешерю получи контузия в първата среща и бе заменен принудително. Той има проблеми с дясното си коляно. При това положение на върха на атаката ще излезе полякът Якуб Швиерчок, който в първия мач реализира хеттрик. Мястото на Кампаняро пък ще бъде дадено на поливалентния Лукас Саша.

19 души е групата на Лудогорец заминаха тази сутрин за Белфаст от Варна. Очакванията са дебют да направи новото попълнение на шампионите Антон Недялков, който беше привлечен със сензационен трансфер от американския Далас ФК.

"Ние имаме една много силна група от футболисти. Всеки един е важен. Ще използваме тези, които са най-добре подготвени за предстоящия мач. Всеки един отбор, всеки един треньор, излизат в мачовете за победа. Ние не сме по-различни. Ако се представим добре, ако играем добре, победата ще бъде по-близо до нас. Ние трябва да работим във всеки един мач да дадем най-много от себе си, заяви на летището Пауло Аутори.

В следващия кръг разградчани ще срещнат победителя от мача между Дюделанж (Люксембург) и Видеотон (Унгария), които завършиха 1:1 в първата среща.

"Не можем да си избираме противник. Но нашият отбор работи така, за да се изправи срещу всеки един противник. Независимо с кого ще играем, ние ще се изправим срещу тях с всички сили, заяви мениджърът на шампионите Пауло Аутори.