Празненствата след победата на Локомотив Пловдив над Лудогорец (1:0) започнаха веднага след последния съдийски сигнал, а след това се пренесоха и в съблекалнята.

Обстановката в отбора беше повече от еуфорична, а в радостта си футболист на пловдивчаните се качи и върху масата, докато останалите му съотборници скандираха “Локомотив”.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flokomotivplovdiv%2Fvideos%2F10156576068738328%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Вратарят на Локомотив Мартин Луков беше един от най-щастливите, тъй като отрази дузпа на Клаудиу Кешерю, а след мача призна, че е имал предчувствие, че тимът му ще успее в Разград.

"Ако трябва да бъдем честни, то ние имахме голям късмет в мача с Лудогорец. Поздравявам обаче целият ни отбор. Седмицата не ни тръгна добре и трябваше да променим нещо. Трябваше да бъдем единни. Факт е, че Лудогорец изпусна дузпа и удари три греди.

За мен бе важно да се представя добре, тъй като съм нов в отбора на Локомотив. Много съм радостен, а мачът със Славия ни преследваше малшанс. Не играхме лошо, но допуснахме леки голове.

Днес съдбата ни върна за предната среща. Ще празнуваме доста, тъй като пътят до Пловдив е дълъг. Трябва да продължим да работим здраво, тъй като имаме проблясъци и вярвам, че този отбор ще става по-силен. 

За жалост, на никого не е приятен този спор. Трудно е, но гледаме да се абстрахираме от тези информации. Нормално е да говорим в съблекалнята по този въпрос и го правим. Нужно е да бъдем като семейство, тъй като само по този начин един отбор може да върви нагоре. Надявам се в най-скоро време това да стане", каза Луков.