Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели след след победата с 2:1 над Левски, че разградчани продължават да бъдат най-класният отбор в България, но и "сините" вървят във възходяща линия.

"Отбелязахме един гол повече, това е основното. Получи се добър мач между два много добри отбора. Спечелихме и продължавам да смятам, че сме най-класният състав в България.

Пресирахме, бяхме агресивни и държахме топката, когато се налага. Направихме силно първо полувреме, но голът им ни обърка. Левски създаде няколко положения, но в крайна сметка спечелихме и сме първи", заяви капитанът на Лудогорец.

"Във футбола може да се случи всичко. И да ни бяха изравнили, нямаше да бъде нещо страшно. Стана динамичен мач и смятам, че задоволихме претенциите на публиката. Безспорно, това беше много труден мач срещу много силен съперник. Дано има повече такива мачове, защото трябва да вдигаме нивото", добави той.

"Левски играе атакуващо и това е единственият стил, който им подхожда. Това е гранд и нищо друго не му подхожда. Поздравявам и тях, и нашия отбор", завърши Дяков.