Треньорът на Лудогорец Антони Здравков е уверен, че разградчани са по-стойностният отбор и ще спечелят утрешния мач срещу АЕК Ларнака в турнира Лига Европа. Двубоят е утре от 22.00 часа на "Лудогорец Арена".

"Победата утре е задължителна, тъй като играем на собствен терен. Отборът ни е длъжен да спечели този двубой и да съхраним шансовете да преодолеем тази група. АЕК едва ли ще промени драстично играта си. Ще опитаме да наложим нашия стил на игра и да опитаме да спечелим двубоя. АЕК е добър отбор, но вярвам, че ние сме по-стойностният отбор. Не трябва да пропускаме моментите, които имаме да затворим мача", коментира Антони Здравков на пресконференцията преди мача.

"Направихме грешни стъпки, които ни попречиха да натрупаме повече точки и шансът ни да е по-голям да излезем от групата. Пропуснахме нашите шансове в Швейцария и Кипър и сега трябва да чакаме грешни стъпки на Цюрих. В нито един мач от групата до момента - с Леверкузен, Цюрих и АЕК, играхме добре, но нямахме късмет", каза още Здравков.