Вчерашният последен час от трансферния прозорец у нас не бе особено успешен за Лудогорец. Разградчани на два пъти ударили на камък в свои начинания, пише "Тема Спорт".

"Орлите" до последно се опитваха да уредят голмайстора на израелския шампионат Мавис Чибота още сега. Както е известно, на 19 февруари Лудогорец обяви, че е привлякъл нападателя на Бней Йехуда, но договорът влизаше в сила от лятото. Все пак "орлите" са направили постъпления да го вземат още сега, но без успех.

"Зелените" още веднъж са изпили горчивата чаша вчера в опит да договорят краен защитник. Те са искали да вземат израелския национал Ели Даса от Макаби (Тел Авив).

Както е известно, Натанаел Пимиента отказва да преподпише своя контракт. Ако чаканият бек се е бил разбрал с Лудогорец, клубът е щял да преотстъпи един от централните си защитници в отбор от Първа лига. Според запознати това е Георги Терзиев. Вариант за него е бил Ботев (Пловдив).

Разградчани продължават подготовката си за домакинството на Ботев (Враца) в неделя. Шампионът е в търсене на първа пролетна победа след трите издънки на старта - ремитата с Верея и Ботев (Пд) и загубата от Черно море. Те разклатиха сериозно стола на старши треньора Антони Здравков, но засега той остава, тъй като ръководството няма готов вариант за негов заместник.