Козмин Моци ще се завърне в стартовата единадесеторка на Лудогорец за мача с ЦСКА Москва. Двубоят с руснаците е в четвъртък от 20:00 часа. Той е първи двубой от група Н, в която са още испанският Еспаньол и унгарският Ференцварош.

През този сезон Моци има само едно участие в шампионата. Той бе титуляр при 2:0 над Витоша Бистрица. 34-годишният румънец обаче е взел участие в пет от евробитките на разградчани, пише "Тема спорт". В тях той отбеляза 1 гол - при 5:0 над ТНС на "Лудогорец Арена". Козмин все още е важен играч за шампионите, въпреки че през този сезон доста повече става част от ротациите в отбора.

Срещу ЦСКА на линия ще бъде и националът Антон Недялков. Той също не бе в групата за двубоя с Етър. Очаква се срещу московските армейци да действа като ляв бек. 

От лекарския щаб на Лудогорец правят всичко възможно Абел Анисе да бъде на линия за четвъртък. Мадагаскарският полузащитник се контузи на загрявката преди срещата с великотърновци. Анисе бе записан в стартовата единадесеторка, но вместо него в игра се появи Яцек Горалски.