Лудогорец направи промени по програмата си за мача с Интер заради върлуващия коронавирус в Италия. От клуба съкратиха престоя си в Милано и се отказаха от възможността да пренощуват в града. Разградчани още не знаят и дали ще могат да проведат тренировка на "Джузепе Меаца".

Орлите излетяха за Апенините днес в 10:20 часа, а ще се приберат в България в петък, около 04:00 часа в София. "С оглед усложнената обстановка в Милано часовете на пресконференцията и официалната тренировка ще бъдат потвърдени от УЕФА допълнително. По предварителна програма те трябваше да се проведат в 18:30 и 19:00 часа. Клубът е взел всички превантивни мерки за пътуването до Милано и престоя в града за мача с Интер.

Лудогорец ще следва стриктно инструкциите и съветите на медицинските власти, за да бъдат защитени максимално добре всички членове на делегацията. Лудогорец се прибира в България веднага след мача с Интер. Чартърният полет на българския шампион ще кацне на летището в София около 04,00 ч. на 28 февруари (петък)", съобщиха от клуба.

Очаква се в групата на Лудогорец за реванша с Интер да е Клаудиу Кешерю, който пропусна първия мач в Разград заради контузия. Наказан за сблъсъка на "Джузепе Меаца" е мадагаскарецът Анисе.