Уест Хям - Ливърпул, двубой от 33-ия кръг на Висшата лига, стадион "Ъптън Парк", 18:00 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Джоунс

Защитници: Фланаган, Шкъртел, Агер, Джонсън, Кели, Туре, Сако, Сисоко

Полузащитници: Джерард, Хендерсън, Коутиньо, Стърлинг, Алън, Моузес, Тейшейра, Лейва

Нападатели: Суарес, Стъридж, Аспас, Алберто

Контузени: Енрике, Коатес

Прогноза на Gol.bg:
Гостите трябва да постигнат на всяка цена успеха днес, за да си върнат първото място в класирането, което бе окупирано от Челси вчера, след като лондончани разбиха у дома Стоук с 3:0.

Към днешна дата "Мърсисайдци" заемат 2-ата позиция в таблицата с актив от 71 точки, като тимът има само точка по-малко от "Сините", от английската столица.

Мениджърът на домакините Сам Алърдайс няма да може да разчита днес на МакКартни, докато Колинс и Бориело са под въпрос, а за гостите аут са Енрике и Коатес.

Без никакво съмнение гостите са абсолютен фаворит за победата днес, но задачата им може да бъде усложнена, тъй като "Чуковете" играят силно в последните си два мача.

Уест Хям прекъсна серията си от поредни загуби на 26-и март, когато постигна успех над Хъл с 2:1 като домакин, а преди една седмица отборът надви и Съндърланд като гост със същия резултат.

За формата на "Мърсисайдци" е излишно да говорим - 5 победи в последните 5 мача с голова разлика 18-4.

Освен това Ливърпул има предимство в последните няколко преки мача и тимът е постигнал 3 победи, 1 реми и 1 загуба срещу лондонския си противник в последните 5 срещи помежду им.

Нашата прогноза за днес е успех с 4:1 за гостите, тъй като просто в момента реално погледнато едва ли има някой, който може да спре Ливърпул.

Резултат: Уест Хям - Ливърпул 1:4