Левски излиза днес в четвъртата си контрола на лагера в Кипър. От 14.05 часа наше време "сините" се изправят срещу руския Урал.

Основен футболист там е юношата на 26-кратния шампион на България Николай Димитров-Хичо. Очаква се Георги Дерменджиев да заложи на върха на атаката на Серджиу Буш, зад него да действат Паулиньо, Давиде Мариани и Богдан Вашчук.

На вратата ще е Николай Михайлов, защитата пред него ще е съставена от Милош Цветкович, Давид Яблонски, Нуно Рейш и капитанът Иван Горанов. Опорни халфове ще са Кали Тиам и младият Илия Юруков.

Левски търси първа победа, след като загуби от китайския Хенан (0:1) и полския Висла Плоцк (1:2) в първите две проверки на Дерменджиев. Преди това "сините" направиха 1:1 с УФА в последния мач на Славиша Стоянович начело на отбора.

До края на лагера столичани имат насрочени контроли още с латвийския Судува (5 февруари) и сръбския Чукарички (8 февруари).

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskiofficial%2Fvideos%2F811577329202685%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Гледайте мача на живо и ТУК!