Манчестър Юнайтед сам е изпуснал победата срещу Арсенал, обяви мениджърът Жозе Моуриньо, след дербито завършило 2:2. 

„На практика вкарахме 4 гола, а двубоят приключи наравно. За пореден път се простреляхме сами в крака. Този път направихме грешки в защита, но все пак показахме страхотен дух“ заяви португалецът. 

При първия гол на Арсенал Давид де Хеа определено можеше да се справи по-добре, след като изпусна топката, докато вторият бе автогол на Рохо. Марсиал и Лингард обаче бързо върнаха попаденията. 

„В крайна сметка играхме срещу тим, който се намира в топ-формата си за сезона, а освен това имахме и големи проблеми с контузии. Въпреки това обаче се справихме отлично. Подарихме им два гола и затова сме разочаровани. Демонстрирахме обаче великолепен характер, тъй като ни липсваха много играчи“ добави той. 

„Момчетата в нападение бяха много силни, като действаха с желание и амбиция и точно това искаме от тях. Имаше настроение в играта ни, което също бе важно. В средата на терена също се справихме, а и в защита контролирахме като цяло нещата и затова е неприятно, че не успяхме да победим“ каза още Моуриньо.