Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще пропусне предстоящия мач с Рединг от третия кръг на турнира за купата на Англия заради контузия. Това съобщи мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер.

Погба е с травма от двубоя в сряда срещу Нюкясъл, когато пострада след безумно влизане в краката му от страна на Джонджо Шелви. Все пак положението на французина не е тревожно и той би трябвало да е готов за двубоя с Тотнъм след седмица, увери Солскяер.

Норвежецът обяви, че нападателите Ромелу Лукаку и Алексис Санчес ще започнат като титуляри срещу Рединг, като това ще бъде първи старт и за двамата, откакто Солскяер е начело на тима. Лукаку вкара два гола в последните два мача на отбора, влизайки като резерва, докато Санчес направи асистенция за гола на Маркъс Рашфорд срещу "свраките".

Очаква се в състава да има и още промени, като е напълно възможно сред стартовите 11 срещу Рединг да попаднат и играчи от академията на клуба. Двубоят между Манчестър Юнайтед и Рединг е в събота от 14:30 българско време на стадион "Олд Трафорд".