Оле Гунар Солскяер вече е фаворит да поеме Манчестър Юнайтед за постоянно, след като преобрази напълно тима след идването си. Това съобщава „Дейли Мейл“. 

Норвежецът стана първият мениджър в историята на клуба, който печели първите си 6 мача начело, като след триумфа над Тотнъм в неделя, в съблекалнята е е дошъл вицепрезидентът Ед Уудуърд, за да поздрави играчите. 

Твърди се, че бордът на директорите е силно впечатлен от работата на наставника и той вече е с най-големи шансове да остане начело на Червените дяволи, въпреки че доскоро се считаше, че клубът ще погледне към Маурисио Почетино. 

Феновете също са очаровани от Солскяер, който дойде със статут на временен мениджър преди месец, но промени тотално отбора, който повиши сериозно шансовете си за място в Топ 4, тъй като се приближи само на 6 точки от Челси. 

Юнайтед ще трябва да плати на Мьолде 7 милиона паунда компенсация, за да вземе Оле за постоянно, но парите естествено няма да бъдат проблем, ако под негово ръководство победите продължават да идват.