Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе на седмото небе след поредната си победа начело на тима, а именно с 3:1 срещу Арсенал за ФА Къп.

"Мисля, че момчетата се справиха просто фантастично и няма как да бъда недоволен. Постигнахме голяма победа. Малко ми е трудно с оглед на факта, че имаме доста играчи на които трябва да дам шанс. Отношението на футболистите към този двубой бе просто фантастично", обяви Солскяер на пресконференцията след срещата.

"Алексис завърши по прекрасен начин ситуацията при гола си и аз съм изключително щастлив, че той започва да показва това на което е способен. Вторият и третият гол се получиха след класически контраатаки на Манчестър Юнайтед. Такива, каквито сме свикнали да виждаме и по мое време". 

"Макар да допуснахме гол си мисля, че ние се защитавахме много добре. В задни позиции бяхме много по-добре структурирани, отколкото срещу Тотнъм например. Като цяло това бе една наистина фантастична победа за нас". 

"Начинът по който играчите празнуват головете и успеха показва, че те са щастливи, а това е най-важното, за да може отборът да върви".