Оле Гунар Солскяер е готов да бие шута на Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед заради небрежното отношение към тренировките на французина. 

След равенството с Хъдърсфийлд в неделя, норвежецът обяви, че това вероятно е бил последен мач за някои играчи. Марсиал изобщо не бе в групата и сега се твърди, че Юнайтед вече чака оферти за него. 

Той бе купен от Монако през 2015-а за първоначалната сума от 36 милиона паунда, която можеше да се увеличи до 57 милиона в зависимост от отбелязаните голове и постиженията му. 

На Марсиал обаче липсваше постоянство, а по време на мача срещу Челси феновете се ядосаха от безразличието и липсата на старание по време на загрявката, като се смята, че и на тренировките също се е държал по този начин. Именно това е вбесило сериозно и Солскяер. 

Така че сега ситуацията на французина е доста неприятна, въпреки че през януари подписа нов договор с клуба за още 5 сезона. Той за последно игра при 0:4 срещу Евертън, когато пак бе доста слаб. 

Счита се, че Марсиал и високо платеният Алексис Санчес са в челото на списъка на тръгващи си от Юнайтед. Договорите на Андер Ерера и Хуан Мата няма да бъдат подновени, така че вероятно и те ще си тръгнат.