Манчестър Юнайтед очаква Пол Погба да остане в отбора и след лятото, съобщава Скай Спортс. Мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер вижда френския национал като основна част от състава през следващата кампания.

Халфът, който започна колебливо миналия шампионат под ръководството на Жозе Моуриньо, е желан от Реал Мадрид и Ювентус.

"Много може да се говори за тези три години в Манчестър Юнайтед. За добри и лоши моменти. Така е при всеки и това се случва навсякъде. След всичко, което се случи по време на последния шампионат, може би е време да потърся предизвикателство на ново място. Обмислям този вариант", заяви Погба в Токио.

Фабио Паратичи, спортен директор на Ювентус, вече пътува до Лондон, за да се срещне с представители на Юнайтед. Двете страни са провели първи преговори относно евентуално завръщане на Пол Погба в италианския шампион.

През август 2016 година полузащитникът премина от "бианконерите" в Манчестър Юнайтед за близо 94 милиона лири. Французинът е свързван и с преминаване в Реал Мадрид, където старши треньор е Зинедин Зидан. Пол Погба има договор с "червените дяволи" за още две години.