Оле Гунар Солскяер ще опита да убеди Пол Погба да остане в Манчестър Юнайтед и през следващия сезон и да му обещае, че ще бъде продаден следващото лято, пише вестник „Сън“. 

Французинът иска да напусне Червените дяволи, които обаче не могат да постигнат договорка за продажбата му нито с Реал Мадрид, нито с Ювентус и в резултат той замина с отбора за турнето в Австралия и Китай. 

Юнайтед иска да получи твърдо поне 120 милиона паунда за футболиста, но сумата е доста висока дори за Кралския клуб и Старата госпожа, след като Белите вече дадода 300 милиона евро за нови играчи, а Юве привлече Роналдо преди година за повече от 100 милиона и му плаща огромна заплата. 

На „Олд Трафорд“ обаче смятат, че ситуацията догодина ще бъде доста по-благоприятна, а и ако Погба направи силна кампания, английският клуб ще се раздели с него срещу доста добри пари. 

Вчера агентът на Погба Мино Райола обяви, че клиентът му не е направил нищо нередно като иска да напусне, но Солскяер ще направи всичко по силите си да го накара да остане в отбора и за следващата кампания.