Целта на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е през предстоящия сезон той най-сетне да успее да стигне заветните 20 гола.

През миналата кампания  бързоногият футболист стана главно действащо лице в офанзивата на "червените дяволи", но завърши кампанията с едва 13 попадения във всички състезания. 

"100 процента, това е моята цел и сега съм по-добре подготвен за това. Преди това беше трудно за мен почти във всеки предсезонен период.

Постоянно участвах в някакви турнири или се намирах в националния отбор, затова почивките ставаха все по-кратки. Принуден си да се връщаш по-рано  и тогава става трудно да си на пика на формата си. 

Струва ми се, че този път всичко е наред. По-добре контролираме ситуацията с мениджъра и чувствам, че физическото ми състояние е по-добро. Не бих назовал конкретна цифра, защото винаги искаш да вкараш колкото е възможно повече.

Ние, нападателите, ни съдят само отбелязаните голове и асистенции, а в нашия отбор има достатъчно талант за да бъде направено това", каза Рашфорд.