Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще трябва да се справя с кадрови проблеми за домакинството на Лестър в мач от 5-ия кръг на Висшата лига.

Той няма да може да разчита на двама от твърдите си титуляри Пол Погба и Антони Марсиал. Френските национали са с контузии и норвежкият спец потвърди, че са аут за надлъгването с "лисиците". Това определено е голям проблем за "червените дяволи", които имат едва 5 точки в актива си и започват все по-сериозно да изостават от лидерските позиции.

Вижте класирането във Висшата лига 

Солскяер обаче демонстрира самочувствие, въпреки че 20-кратният шампион на Англия няма победа от 1-ия кръг на първенството, когато размаза Челси с 4:0 на "Олд Трафорд"

"Влизаме в натоварен период и не искаме да изоставаме от Тотнъм, Челси и Арсенал. Предстои ни мач срещу Лестър, но не искам да говоря толкова за него. За мен това е добър отбор, но Манчестър Юнайтед е най-големият и най-силният клуб в света. Този двубой ще е голям тест и предизвикателство пред нашите футболисти, които искат да се доближат до Манчестър Сити и Ливърпул. Това е техният шанс", заяви Солскяер.

Юнайтед приема Лестър в събота от 17.00 часа наше време. "Червените дяволи" се намират в серия от три поредни домакински победи над "лисиците" и през новия век не са губили от тях на "Олд Трафорд".