Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е получил уверение от собствениците от семейство Глейзър, че мястото му начело на тима е сигурно. 

Според „Дейли Мейл“ норвежецът лично е разговаря с Джоел Глейзър, който му е казал, че ръководството го подкрепя напълно и ще прояви търпение към работата му. 

През ноември Червените дяволи записаха серия разочароващи резултати, но миналата седмица зарадваха феновете с отлични победи над Тотнъм и градския съперник Сити, които смъкнаха напрежението от Солскяер. 

Мнозина смятаха, че от клуба ще погледнат към Маурисио Почетино, който бе освободен от Тотнъм, но семейство Глейзър са наясно, че да се промени  отбора трябва време трябва време, а и още футболисти. 

Затова и шефовете няма да пестят средства в стремежа да подсилят състава, като набелязаните играчи са Саул Нигес от Атлетико Мадрид за средата на терена и сензацията Ерлинг Хааланд от Ред Бул Залцбург за нападението. 

След победата над Ман Сити Оле даде 2 свободни дни на играчите си, които от днес подновяват тренировки с мисъл за мача с АЗ Алкмаар от Лига Европа, в който ще опитат да си осигурят първото място в групата.