Легендата на Ливърпул Роби Фаулър застана до друг митичен футболист на мърсисйдци - Греъм Сунес. Бившият снайперист подкрепи шотландеца в задочния му спор с халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Всичко започна от коментар на анализатора Сунес, че срещу Погба се играе лесно. Световният шампион с Франция отвърна, че не познава ветерана, което пък доведе до нова реплика от Греъм: "Хайде да се сложим медалите на масата".

"Греъм Сунес е един от най-великите халфове в историята на футбола. Той също така беше много добър мениджър и сега е уважаван анализатор", коментира Фаулър пред вестник "Мирър".

"Той не се плаши да казва нещата така, както ги мисли и изразява мнението си по всички въпроси, които му се задават. Той е видял много във футбола за последните 6 декади. Затова и ако някой има квалификацията да говори за Пол Погба, за това как французинът може да стане по-добър играч, това е Сунес."

"Моят съвет към Пол е да слуша какво му говори Сунес и след това да се запита дали всъщност Греъм няма право. Защото целта е да станеш по-добър футболист."

"Бях разочарован да чуя от халфа на Манчестър Юнайтед, че дори не знае кой е моят бивш мениджър в Ливърпул. Ако не знаеш - поинтересувай се. Тогава той щеше да разбере, че Сунес има 5 титли на Англия и 3 на Европа с Ливърпул. Погба очевидно е наясно, че има какво да подобрява. Надявам се да ни покаже какво може, когато се върнем към нормалния начин на живот", добави Фаулър.