Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер защити нападателя на тима Маркъс Рашфорд, въпреки головата му суша. Английският национал пропусна две добри положения срещу Шефийлд Юнайтед и нямаше впечатляващи изяви при влизането си като резерва в мача с Норич за ФА Къп.

Солскяер обаче разкри, че е повече от доволен от изявите на Рашфорд, който има 19 гола от началото на сезона. 

“Разбира се, Маркъс имаше проблеми с контузии, но мисля, че се намира в добра форма. Изглеждаше добре срещу Норич. В мача с Шефийлд пропусна 1-2 положения, но създаде доста, така че съм доволен. Това е може би най-добрият сезон за него. Ще получи повече игрово време и съм сигурен, че ще вкара скоро”, каза мениджърът на Манчестър Юнайтед. 

“Червените дяволи” гостуват утре на Брайтън и ще искат да продължат серията си от 14 мача без загуба, за да останат в битката за топ 4. 

“Можем да говорим много за тази серия, но гледаме към следващия ни мач. Битката за първата четворка е много сериозна - Лестър, Челси, ние, Уулвърхемптън, Тотнъм, Арсенал и дори Шефийлд Юнайтед. Ние ще играем мач за мач и не бива да се разсейваме. Брайтън е добър отбор и знам, че мачът няма да е лесен за нас”, каза още Оле.